11 Şubat 2014 Salı

Issız Adam – Torrent İndir


Issız Adam – Torrent İndir


Issız Adam

Yönetmen: Çağan Irmak
Senaryo: Çağan Irmak
Yapımcı: Mustafa Oğuz
Müzik: Aria
Görüntü Yönetmeni: Gökhan Tiryaki
Vizyona Giriş Tarihi: 07 Kasım 2008
Süre: 113 dk
Tür: Dram, Duygusal
Ülke: Türkiye

Çağan Irmak filmlerinden bir tanesi olan duygu ve aşk yüklü bu filmde, birbirleri ile çok zıt bir yaşantıya sahip iki gencin birbirileri ile aralarında olan aşk hikayesini anlatmaktadir. İyi sayılabilecek derecede bir gurme olan Alper, oldukça lükse ve zevkine düşkün birisidir. Paralı kadınlar ve hızlı bir gece hayatı ile yaşamını geçiren alper bir gün beyoğlunun eski sokaklarından dolaşırken hayatını değiştirecek olan ada ile karşılaşır. Ada ise alperin tersine, mütevazı bir hayat sürmektedir. Bu karşılaşmadan sonra ikisinin de hayatı değişecektir. Duygu dolu dakikalar geçireceğiniz bu filmde sizlere iyi eğlenceler dileriz.

Celal İle Ceren – Torrent İndir


Celal İle Ceren – Torrent İndir


Celal İle Ceren

Yönetmen: Togan Gökbakar
Senaryo: Şahan Gökbakar
Yapımcı: Şahan Gökbakar , Emrah Çoban
Müzik: Oğuz Kaplangı
Görüntü Yönetmeni: Gökhan Tiryaki
Vizyona: Giriş Tarihi 18 Ocak 2013
Süre: 114 dk
Tür: Komedi
Ülke: Türkiye
Şahan gökbakar’ın recep ivedik serisinden koparak yaptığı bu filmde de yine çok güleceksiniz. Başrollerini Ezgi mola ile Şahan Gökbakarın paylaştığı Celal ile Ceren de, Celal babasının küçük dükkanında çalışan basit bir işçidir, Ceren ise büyük bir yapı markette bölüm sorumlusudur. 6 yıldır süren bir ilişkinin ardından evlilik hazırlıkları yapmaya başlayan çiftimiz arkadaşlarının çıkardığı çeşitli sorunlar nedeni ile ayrılık safhasına gelmektedirler. İkili ilişkilerin komik ve espirili bir dille işlendiği bu filmi izlerken kahkalarınıza hakim olamayacaksınız. Bol bol yüz kası egzersizi yapacağınız bu filmde sizlere iyi seyirler dileriz.







Vizontele Tuuba – Torrent İndir


Vizontele Tuuba – Torrent İndir


 Vizontele Tuuba

Yönetmen: Yılmaz Erdoğan
Senaryo: Yılmaz Erdoğan
Yapımcı: Necati Akpınar
Müzik: Kardeş Türküler , Rahman Altın
Görüntü Yönetmeni: Uğur İçbak
Vizyona Giriş Tarihi: 23 Ocak 2004
Tür: Dram, Komedi
Özellikler: 35 mm, Renkli
Ülke; Türkiye
Serinin ilk ayağında 70 lerin ortasında televizyonla tanışan doğu Anadolu halkının hikayesinden bahseden ilk filmden sonra serinin bu ayağında hikaye 80li yılların yazında geçiyor. Hikayemiz 80 lerde geçerde siyasi ortamdan etkilenmemiş olabilir mi ? Tabikide hayır .Filmimizde siyasi ortamdan etkilenen halktanda kesitler sunuyor.
Türk sinema tarihinin en önemli filmlerinin arasında bulunan bu film kolaylıkla kendine başyapıtlar arasında yer buluyor.



TORRENT DOWNLOAD






Vizontele – Torrent İndir


Vizontele – Torrent İndir



Vizontele
Yönetmen: Ömer Faruk Sorak , Yılmaz Erdoğan
Senaryo: Yılmaz Erdoğan
Yapımcı: Necati Akpınar
Müzik: BÜ Gösteri Sanatları Topluluğu , Kardeş Türküler
Görüntü Yönetmeni: Ömer Faruk Sorak
Vizyona Giriş Tarihi: 02 Şubat 2001
70 lerin ortasındaki Doğu anadolu halkının televizyonla tanışmasından kesitler sunan bu film Türk sinema tarihine damga vurmuş filmlerden biridir. “baba akü yok ” repliğini unutamayacağınız bu filmin senaryosunu yılmaz erdoğan üstlenmiş ve yönetmenliğini de yine kendisi yapmıştır. Eski bir köye televizyonun ilk defa gelmesi ile şaşkınlık içerisinde kalmış halkın televizyona karşı verdiği espirili ve trajikomik hikaye anlatılmaktadır. Türk film klasiklerinden birisi sayılabilecek bu filmde sizlere iyi eğlenceler dileriz.



TORRENT DOWNLOAD



Eyvah Eyvah 2 – Torrent İndir


Eyvah Eyvah 2 – Torrent İndir


Eyvah Eyvah 2

Yönetmen: Hakan Algül
Senaryo: Ata Demirer
Yapımcı: Necati Akpınar Müzik Fahir Atakoğlu , Serkan Çağrı
Görüntü Yönetmeni: Gökhan Atılmış Eser, Ata Demirer
Vizyona Giriş Tarihi: 07 Ocak 2011
Süre: 111 dk
Tür: Aile, Komedi, Macera
Özellikler: 35 mm, Renkli
Ülke: Türkiye

Filmin ilk ayağında , babası Ali Rıza Şeker’i bulmak için çeşitli maceralar atlatan Hüseyin için artık halledilmesi gereken tekbir problem kalmıştır; o da Geyikli’deki sevdalısı hemşire Müjgan’a kavuşmak ve Babasını ararken tanıştığı ve kendisine yol arkadaşlığı yapan Firuzan ablasının hediye ettiği yüzüğü verip Müjgan’ın kalbini kazanmak. Babası ve dostu Firuzan ablası ile birlikte Müjgan’a koşan Hüseyin’i bu filmde de serinin ilk filmindeki gibi bir çok sürpriz beklemektedir.
İyi seyirler dileriz .




A.R.O.G – Torrent İndir


A.R.O.G – Torrent İndir


A.R.O.G

Yönetmen: Cem Yılmaz , Ali Taner Baltacı
Senaryo: Cem Yılmaz
Yapımcı: Murat Akdilek , Cem Yılmaz
Müzik: Jingle House
Görüntü Yönetmeni: Soykut Turan
Vizyona Giriş Tarihi: 05 Aralık 2008
Süre: 118 dk
Tür: Bilim Kurgu, Komedi, Macera
Kahramanımız Arif goradan dostlarıyla beraber dünyaya dönerken geride bıraktığı azılı düşmanı Komutan Logar Arifi zaman makinasıyla 1 milyon yıl öncesine yani yontma taş devrine ışınlar ve Arifin yontmataş devrinde ki maceraları başlar .
İyi seyirler dileriz .

TORRENT DOWNLOAD





G.O.R.A. – Torrent İndir


G.O.R.A. – Torrent İndir



G.O.R.A.
Yönetmen: Ömer Faruk Sorak
Senaryo: Cem Yılmaz
Yapımcı: Necati Akpınar , Gökhan Tuncel , Nuri Sevin
Müzik: Ozan Çolakoğlu , Rahman Altın
Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu
Vizyona Giriş Tarihi: 12 Kasım 2004
Süre: 127 dk
Tür: Bilim Kurgu, Fantastik, Komedi
Ülke: Türkiye

Arif genç ve zeki bir iş adamıdır.
Turistlik bir yerde halı satarak hayatını sürdüren kahramanımız arif bir kendisi dükkanda yok iken müşteriler gelir ve çırağı onu çağırarak velinimetleri olan müşterilere halı satmak için kırk takla atarken , henüz başına geleceklerden haberdar bile değildir.Kahramanımızı bayıltan uzaylılar onu bir uzay aracına bindirerek dünyadan kaçıracaklardır. Daha sonra Arif gözünü açtığında kendini uzayın derinliklerinde farklı bir gezegende esir olarak bulur. Ve macera başlar.
Bakalım kahramanımız bu durumdan kurtulup tekrar dünyaya kavuşabilecek mi ?
İyi seyirler dileriz .



Fetih 1453 – Torrent İndir



Fetih 1453 – Torrent İndir


Fetih 1453
Yönetmen: Faruk Aksoy
Senaryo: Atilla Engin
Yapımcı: Servet Aksoy , Faruk Aksoy , Ayşe Germen
Müzik: Benjamin Wallfisch
Görüntü Yönetmeni: Hasan Gergin , Mirsat Herovic
Vizyona Giriş: Tarihi 17 Şubat 2012
Süre: 160 dk
Tür: Aksiyon, Savaş, Tarihi
Ülke: Türkiye

Sultan Mehmet , Saruhan Sancağındayken Babası 2. Murat’ın ölüm haberini aldı. Bu acı haber Sultan Mehmeti hem büyük bir üzüntü içerisinde sokmuş , hem de tahtın yolu tekrar açılmış olduğunu gösteriyordu.İkinci kez tahta çıkan Sultan II. Mehmet’in gerçekleştirmesi gereken ilk olay Bizans İmparatorluğu’nun nihayet toprağı olan Konstantinapolis’i Osmanlı Devleti’ne katmaktır.Osmanlıya büyük bir çağ atlatan Fatih Sultan Mehmet’in 1451 yılından İstanbulun alınmasına kadar bütün dönemi baştan sona ele alan film şimdiye kadar yapılmış en iyi tarihi filmdir.
İyi seyirler dileriz.



Kurtlar Vadisi Irak – Torrent İndir


Kurtlar Vadisi Irak – Torrent İndir





Kurtlar Vadisi Irak



Yönetmen: Serdar Akar
Senaryo: Bahadır Özdener , Raci Şaşmaz
Yapımcı: Raci Şaşmaz
Müzik: Gökhan Kırdar , Loopus
Görüntü Yönetmeni: Selahattin Sancaklı
Vizyona Giriş Tarihi: 03 Şubat 2006
Süre: 122 dk
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Macera, Polisiye, Politik, Savaş
Ülke: Türkiye
Kuzey Irak’ta konuşlanmış on bir kişilik özel Türk kuvvetinin resmi olmayan , yarı gizli karargahına, Kuzey Iraktaki müttefiklerimizden Amerikan birlikleri gelir. Türk ekibimiz , bu ziyareti olağan ziyaretlerinden biri zanneder . Velhasıl , bu sefer durum farklıdır. Değişen konjonktürde Amerika bölgede “son sözü” söyleyen tek güç olmak hedefindedir ve bunu istemektedir . Ve bu doğrultuda Onlara göre bölgede artık Türklere yer yoktur…O gün on bir asker, başlarına çuval geçirilerek, halkın gözlerinin önünde, askerlik onurları hiçe sayılarak sınır dışı edilirler… Üsteğmen Süleyman Aslan, Kuzey Irak’ta Çuval Hadisesini yaşamış on bir Türk askerlerinden biridir. Yaşanan hadiseyi askerlik onuruna yakıştıramayan üsteğmen ardında Polat Alemdar’a yazılmış bir mektup bırakarak intihar eder . Kendisi de devlet adına çalışan bir istihbaratçı olan Polat, onuru uğruna intihar eden bu askerin son arzusu karşısında kayıtsız kalamaz ve adamlarıyla beraber Kuzey Irak’ın yolunu tutar.





TORRENT DOWNLOAD




Recep İvedik 3 – Torrent İndir


Recep İvedik 3 – Torrent İndir


recep-ivedik-3-.jpg
Yönetmen: Togan Gökbakar
Senaryo: Togan Gökbakar , Şahan Gökbakar
Yapımcı: Faruk Aksoy , Mehmet Soyarslan
Müzik: Oğuz Kaplangı
Görüntü Yönetmeni: Ertunç Şenkay
Vizyona Giriş Tarihi: 12 Şubat 2010
Tür: Komedi
Ülke: Türkiye

Recep İvedik serisinin bu ayağında kahramanımız Recep Babannesinin ölümünden sonra deprosyana girer ve her gece kabuslar görmektedir. Recep bu deprosyandan kurtulmak için bin bir türlü yola başvurur fakat hiç biri bir işe yaramaz derken akrabası olan genç bir kız İsranbula gelir . Üniversite için gelen Zeynepin kalacak yeri yoktur bu yüzdende Recepin evinde kalacaktır. Recepin yanında kalmaya başladıktan sonra Recepin bu depresyonundan haberdar olan Zeynep Recepi bu durumdan kurtarmak için çeşitli sosyal aktiviteler yaptırır.
İyi seyirler dileriz.


TORRENT DOWNLOAD





Recep İvedik 2 – Torrent İndir



Recep İvedik 2 – Torrent İndir


Recep İvedik 2


Yönetmen: Togan Gökbakar
Senaryo: Şahan Gökbakar , Serkan Altuniğne
Yapımcı: Mehmet Soyarslan , Faruk Aksoy , Ayşe Germen
Görüntü Yönetmeni: Ertunç Şenkay
Vizyona Giriş Tarihi: 13 Şubat 2009
Süre: 100 dk
Tür: Komedi
Ülke: Türkiye
Recep ivedikin güldüren,tartışmalarıda düşündüren maceraları serinin 2. filmiyle devam ediyor.
Recep’in bu dünyadaki tek akrabası olan babaannesi Recep’in yaşadığı serkeş , aylak hayatı bırakıp adam olmasını ister . Bu yüzden her fırsatta Recepe kızar ve Yaşadığı boş hayattan bir an önce kurtulmasını arzu eder. Durumu görmezden gelmek istemeyen Recep ise babaannesinin sözlerine kulak asıp adam olmak için çaba sarf etmeye başlar .
2009 yılının yerli komedisi olan Recep İvedik 2 filminde başrollerinde Şahan  Gökbakar ve Zeynep Çamcı oynarken yönetmen koltuğunda Şahan’ın abisi Togan bulunuyor.
İyi seyirler dileriz .

Recep İvedik – Torrent İndir



Recep İvedik – Torrent İndir

Recep İvedik



 

Yönetmen: Togan Gökbakar
Senaryo: Şahan Gökbakar , Serkan Altuniğne
Yapımcı: Mehmet Soyarslan , Faruk Aksoy , Ayşe Germen
Görüntü Yönetmeni: Ertunç Şenkay
Vizyona Giriş Tarihi: 22 Şubat 2008
Süre: 100 dk
Tür: Komedi
Ülke: Türkiye

İlk zamanlar sadece Tv programında ekrana gelen Recep İvedik karakteri herkesin hatırlayacağı üzere Kim Beşyüzbin İstemez ki programında halkın sempatisini kazanmıştı.Bu sempati karakterin sinemalara taşınması ile kırılan gişe rekorlarıyla kendine sempati duyanları haklı çıkardı.
Kahramanımız filmde yolda yürürken tesadüfen bulduğu bir cüzdanın iş adamı Muhsin Beye ait olduğunu televizyondan öğrenir ve cüzdanı sahibine vermek üzere kalkıp Antalyaya gidecektir. Cüzdanı sahibi Muhsin Beye teslim ettikten sonra geri dönmeye çalışan Recep , otelde çocukluk aşkı Sibel’i görür ve kendini Sibele sevdirmek için elinden gelen her şeyi yapmaya başlar .
İyi seyirler dileriz .